Vi har kvaliteten på klasströjorna!

Att beställa klasströjor med logga eller färger på är ett smart och smidigt sätt att sprida klassnamnet på.

Många människor kan lägga märke till namnet eller färgerna lätt och minnas för att sedan sprida det till vänner och bekanta. Och att köpa in dessa kläder behöver inte heller bli en onödigt dyr historia.

Vi kan erbjuda billiga paketpris med snabba leveranser då vi jobbar nära våra leverantörer. Ju mer man som köpare beställer av oss desto billigare blir priset.

Inga dolda avgifter på er klass tröjor

Vi lägger inte på onödiga avgifter utan vi vill ha nöjda kunder som återkommer till oss.

Men bara för att våra kläder är billiga betyder det inte att det är sämre kvalitet för den sakens skull. Vi har både billiga priser men också bästa kvaliteten på kläderna.

Många andra företag erbjuder extrema lågpriser men att istället välja just kvalitet framför extremt lågt pris är en god idé då deras klasströjor som produkt krånglar till det för kunden genom att inte vara hållbara.

Hållbara skoltröjor

Det kan innebära onödig irritation för mottagaren. Våra skoltröjor håller länge och det medför att ert varumärke sprids länge.

Specialbeställningar kan också utföras utefter önskemål. För oss är inget omöjligt. Vill man ha sitt eget tryck eller något från nätet tryckt med speciell layout eller egen bild kan vi absolut lösa det.

Vi har också ett nära samarbete med våra kunder där vi hela vägen har en rak och tydlig kommunikation så att inga missförstånd kan ske. Vi är måna om våra kunder. Utan dem skulle vår verksamhet inte kunna fortgå, därför är de viktiga för oss.

Kläderna vi erbjuder är av material som både andas och kan tvättas i högt gradantal utan att förlora sin färg, funktion eller form. Dessa kläder lämpar sig därför väl i verksamheter där människor är i behov av material som just andas och transporterar bort värme men utan att för den delen göra att man blir kall och fryser i plagget.